Boj o 3. místo

Včerejší zápas o 3. místo skončil vítězstvím Lions nad Rudými Křídly, a to poměrem 8:3. Z obou stran byl k vidění útočný hokej se spoustou šancí.

Začátek utkání se vydařil lépe hráčům Rudých Křídel, neboť se dostali v 1. minutě utkání do vedení. Střelu P. Farského si hráči Lions nešťastně kopli do vlastní branky. Nicméně o pět minut později přetáhli hráči Lions vedení na svou stranu. Svůj náskok na 3:1 navýšili pak ve 12. minutě. Křídla však rychle odpověděla a dotáhla se na rozdíl jedné branky. Do konce 1. třetiny se však znovu trefili hráči Lions.

Během 2. třetiny padl pouze jediný gól, a to opět z hole jednoho z hráčů Lions. Do závěrečné třetiny se tak šlo za stavu 5:2.

Začátek 3. třetiny vyšel lépe hráčům Lions, jímž se podařilo vsítit další dvě branky. Rudá Křídla korigovala stav utkání na 7:3 sedm minut před koncem. Dvě minuty před závěrečnou sirénou však potvrdila vítězství Lions Johanová.

Tímto gratulujeme hráčům HC Lions ke 3. místu v 1. ročníku Frýdlantské hokejové ligy. Slavnostní předání medailí proběhne po druhém finálovém utkání 2. března

Napsat komentář